Rintalan Tila

Rintalan luomutila sijaitsee Varsinais-Suomessa Pöytyän kunnassa Yläneen Keihäskosken kylässä. Anne ja Tapio ovat kasvattaneet lampaita ja viljelleet Tapion sukutilaa vuodesta 1982. Lampaita tällä Yläneenjoki- varren maatilalla on ollut aina, mutta viidestä häälahjalampaasta on kasvanut vuosien varrella useamman sadan lampaan katras.

Rintalan tila on erikoistunut suomenlampaiden kasvattamiseen ja niistä saatavien monipuolisten ja laadukkaiden tuotteiden myyntiin. Rotuna suomenlammas  on terve, eloisa ja helppo käsitellä. Se tuottaa paljon jälkeläisiä ja voi saada karitsoita ympäri vuoden. Lisäksi valkoisista, mustista ja ruskeista suomenlampaista   saadaan erittäin hienolaatuista villaa ja kauniita taljoja. 

Anne ja Tapio ovat tuttu näky Turussa järjestettävillä markkinoilla; Keskiaikamarkkinat, Silakkamarkkinat, Lammas-ja vuohituotteiden markkinat, Vanhanajan joulumarkkinat, sekä Helsingissä Talonpojantori-tapahtumat Töölön torilla. Yliopiston luomupiiriin toimitetaan tuotteita kuukausittain ja muutamalle työpaikalle ennakkotilausten perusteella. 

Kausittain hyvää Rintalan tilan luomukaritsaa on saatavana joistakin ravintoloista, jotka arvostavat kotimaista lähellä tuotettua raaka-ainetta.